Page content

UWV uitkering stopzetten

uwv uitkering stopzetten
Wil je jouw uwv uitkering stopzetten of is er bepaald door het UWV dat uitkering stopzetten de volgende maatregel zal zijn? Dan is het verstandig dat je dit blogbericht verder leest.

Het is mogelijk om de uwv uitkering stoppen zelf uit te voeren, maar dit geldt niet voor je recht op WW. Het recht zal altijd doorlopen. Zou je graag later de uitkering willen voortzetten? Dan heb je misschien geen recht meer op de WW, omdat de maximale duur van je recht op een uitkering is bereikt.

Heb je het recht op een uitkering van het UWV?

Wanneer je vanuit een dienstverband arbeidsongeschikt of werkloos raakt, of om een andere reden niet in staat bent om arbeid te verrichten, dan heb je veelal recht op een uitkering van het UWV. Je zult ze uitkering zelf in eerste instantie zelf aan te vragen bij het UWV.

Mocht je een afwijzing van het UWV krijgen naar aanleiding van je uitkeringsaanvraag, dan kunnen de specialisten van UWV-bezwaarburo.nl kosteloos voor je beoordelen of je toch recht hebt op een uitkering van het UWV.

Ook als je een tijd een uitkering van het UWV hebt ontvangen en deze wordt stopgezet door het UWV, dan kunnen deze specialisten zien of de stopzetting van je uitkering juridisch gezien onterecht is. Maar het kan ook zijn dat je recht hebt op een andere uitkering van het UWV of van de gemeente.

    Comment Section

    0 reacties op “UWV uitkering stopzetten

    Plaats een reactie


    *