Page content

UWV jurist

UWV jurist

Heeft u advies en informatie nodig van een uwv jurist? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen, want wij bieden uwv juridische hulp bij juridische zaken uwv en alle zaken omtrent bezwaar maken tegen het UWV. Zo is onze jurist uwv betaalbaar en toegankelijk en daarom voor iedereen bereikbaar. Wij ondersteunen u graag tijdens de UWV-procedures bij uw ontslag.

De advocaten van het UWV Bezwaarburo houden zich hoofdzakelijk bezig met bezwaar- en beroepsprocedures jegens het UWV. Hierdoor kan er gebogen worden op één van de hoogste specialisatiegraden op het gebied van Sociaal zekerheidsrecht en met name op gebied van ZW, WGA, WIA, WAJONG en IVA procedures jegens het UWV, zowel bij het UWV zelf in haar bezwaarprocedure, maar ook in de beroepsprocedure bij de Rechtbank sector bestuursrecht en in hoger beroep bij de Centrale Raad van Beroep te Utrecht

UWV juridische hulp van procedures bij ontslag

Als een werkgever ontslag voor een werknemer aan wil vragen vanwege een bedrijfseconomische reden of langdurige arbeidsongeschiktheid, dan zal er een ontslagaanvraag bij het UWV ingediend moeten worden.

De werkgever zal een schriftelijke aanvraag om toestemming moeten aanvragen voor het beëindigen van het contract. Na de ontvangst van de ontslagaanvraag zal het UWV controleren of de aanvraag ook daadwerkelijk compleet is.

Indien de aanvraag compleet is, zal de werknemer twee weken de tijd krijgen om op de ontslagaanvraag van zijn of haar werkgever schriftelijk te reageren. Daarom is het altijd aan te raden om in contact te komen met één van onze uwv juristen. Zo kan een uwv jurist van UWVbezwaarburo.nl u bijstaan bij de procedures omtrent uw ontslag.

Samen in hoger beroep gaan

Bent u het niet eens met het oordeel van het UWV? Dan is het mogelijk om in hoger beroep te gaan. Op dat moment zal het besluit door de kantonrechter opnieuw getoetst worden en daarbij is het inschakelen van uwv juridische hulp zeker verstandig.

Wanneer u besloten hebt om bezwaar te maken tegen uw ontslagaanvraag, dan kunt u zeker de hulp van onze jurist uwv gebruiken. Bij ons bent u altijd in goede handen, hebben we kennis van zaken en jarenlange ervaring in het procederen tegen de UWV. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

  Comment Section

  1 reactie op “UWV jurist


  Door Joep op 16 augustus 2018

  Juridische hulp is bij hoger beroep inderdaad onmisbaar! Dit is doorslaggevend voor een goed resultaat.

  Plaats een reactie


  *